OVER KENHEM COMMUNITIES

Wij geloven dat mensen tot bloei komen als ze met elkaar in verbinding komen, en er waardevolle relaties ontstaan. Daarom nodigen we alle wijkbewoners uit om een steentje bij te dragen. Doe jij mee? Samen voor de bloei van de wijk! 

Wie zijn wij?

KenHem Communities zijn een aantal groepen enthousiaste Kernhemmers op zoek naar verbinding en vriendschappen. Met elkaar zoeken we naar bloei en groei voor onszelf en de mensen om ons heen. We geloven dat een goede verbinding de motor is voor deze bloei en groei. We moedigen alle wijkbewoners aan om mee te doen, en zich met ons in te zetten voor de wijk. We zijn dus een community voor iedereen in Kernhem!

 

KenHem bestaat uit verschillende communities rondom een thema of interesse. Er is binnen deze communities een grote diversiteit aan activiteiten en projecten. Dit kan je goed zien aan al de kleuren in ons logo. Op die manier is het eigenlijk voor iedereen wel mogelijk om met zijn of haar interesses of kwaliteiten aan te haken.

Charlotte

Charlotte is de trotse eindverantwoordelijke voor de Kids Community. Charlotte is getrouwd met Corstiaan, en heeft een dochter van één jaar.

Willem

Willem is verantwoordelijk voor de voetbalactiviteit voor de jeugd tot 12 jaar uit  Kernhem.  Op zondagen is het te vinden in de sporthal van de wijk.

Kees

Kees is al jaren betrokken bij KenHem. Hij is verantwoordelijk voor de Zorg Community en de Zinzoekers Community.

Anouk

Als het over duurzaamheid en groen gaat dan moet je bij Anouk zijn. Ze is al vanaf het begin verantwoordelijke voor de Groene Community.

Marco

Marco is bij KenHem betrokken geraakt door het voetbal. Nu is hij de trotse verantwoordelijke voor de Deel Community.

Kees

Kees is al jaren betrokken bij KenHem. Hij is verantwoordelijk voor de Zorg Community en de Zinzoekers Community.

Wat doen wij?

KenHem als geheel kan gezien worden als de aanjager van alle activiteit binnen de communities. We ontwikkelen en organiseren verschillende projecten in de wijk op het gebied van zorg, duurzaamheid, jeugdwerk, deeleconomie en zingeving. Hierbij werken we zo veel mogelijk samen met andere partijen in de wijk, waaronder buurtinitiatieven, de Gemeente Ede, het sociaal wijkteam, de provincie, sportverenigingen, instellingen, organisaties, kerken, scholen en ondernemers.

Waar staan wij voor?

KenHem is een holistische community op het grensvlak van zorg, zingeving en zaken. Samen ondernemen we activiteiten om de wijk tot bloei te brengen. Onze centrale vragen zijn: Wie ben ik? En: Wat kan ik voor een ander betekenen? Onze inspiratie halen we onder andere uit het al eeuwenoude boek de Bijbel. Vanuit deze Inspirator gaan we op zoek naar het beste voor onze wijk.